Покупався і пішов додому без речей: у Вінниці патрульні шукали власника загублених паспортів, джинсів і кросівок

22 Новости Винницы

Вранці 18 червня вінницькі патрульні розшукали власника загублених речей. Паспорти, квиток на потяг, джинси і кросівки – знайшли небайдужі вінничани біля ставка. Як виявилося, чоловік забув, де залишив речі, тому пішов додому без них.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області.

«Вранці на лінію 102 зателефонувала вінничанка, яка знайшла в траві біля свого городу чоловічі речі: 2 паспорти (громадянина України та закордонний), квиток на потяг, джинси і кросівки. Жінка злякалась, що з власником речей могло щось трапитись, бо неподалік її земельної ділянки –ставок, тому одразу зателефонувала в поліцію», – йдеться у повідомленні.

Завдяки прописці в знайденому паспорті, патрульні встановили місце проживання його власника та направились на вулицю Москаленка

З помешкання вийшли 2 жінки. Це були мама і сестра власника речей. Вони розповіли, що їх родич купався у ставку, а коли вийшов з водойми, не зміг знайти свої речі, тому пішов додому без них. Знайдені документи патрульні віддали матері.

«Добре, що ця історія закінчилась хепі-ендом. Не губіть своїх речей, тим більше, таким чином. Будьте обережними під час купання на водоймах. Не змушуйте нас хвилюватись», – додають в патрульній поліції.