Планові УЗД вагітних у Києві та їх вартість у «Медичному центрі ІГР»

93 Новости Винницы

Важлива складова комплексної діагностики стану плоду та жінки під час вагітності – УЗД. Ультразвукова діагностика потрібна всім без винятку жінкам, які перебувають у цікавому положенні та чекають на появу малюка.

УЗ-діагностика проводиться на різних термінах вагітності та дозволяє визначити:

  • стан матки та навколоплідних вод, інших органів репродуктивної системи жінки;
  • фізичний розвиток плоду та його відповідність терміну вагітності;
  • аномальні стани, відхилення від норми;
  • анатомію пуповини, кровообіг і т.д.

Коли необхідно проходити УЗД у зв’язку з вагітністю?

Планові УЗД у КиєвіПерше УЗД можна проходити, починаючи з третього тижня вагітності. Це традиційна трансвагінальна діагностика з використанням вагінального датчика, під час якої лікар може підтвердити наявність вагітності, встановити кількість плодів у порожнині матки, відстежити серцебиття ембріона.

У подальшому жінці рекомендуються планові скринінги УЗД протягом наступних трьох триместрів вагітності, які доповнюються здаванням лабораторних аналізів.

Перший плановий скринінг варто пройти у термін вагітності від 11 до 14 тижнів. Другий скринінг припадає на 18-21 тиждень вагітності. Останній проводиться напередодні пологів з 30 по 34 тиждень вагітності. Іноді жінці рекомендуються додаткові УЗД на пізніших термінах.

Не варто лякатися, якщо гінеколог радить пройти додаткове обстеження. За наявності певних проблем зі здоров’ям, розвитком плоду кількість УЗД може збільшуватися. У разі діагностика дозволяє відстежувати зміни у динаміці, підбирати ефективні методи корекції.

Чи безпечна ультразвукова діагностика для жінок у положенні?

Численні дослідження та практика застосування ультразвукової діагностики дозволяють стверджувати, що це повністю безпечний, неінвазивний метод обстеження вагітної та плоду. Діагностика у стандартному двомірному режимі не несе жодної загрози здоров’ю майбутнього малюка та самої жінки. Її варто проходити стільки разів, скільки рекомендує акушер-гінеколог.

Пренатальний УЗД скринінг, який був своєчасно проведений на тому чи іншому терміні вагітності, дозволить мінімізувати ризики народження дитини з патологіями, підготуватися до пологів.

Скільки коштує УЗД діагностика вагітних у Інституті Генетики Репродукції (Київ)?

У нас на сайті igr.com.ua ви можете записатись на УЗ-діагностику вагітних у будь-який зручний час. Ми пропонуємо великий вибір послуг для вагітних, включаючи лабораторні дослідження, генетичні тести. Вартість УЗД у зв’язку з вагітністю доступна. Орієнтовний прейскурант цін для киян та гостей столиці представлений на сайті клініки.

Ви можете записатись на обстеження за телефоном або на сайті клініки igr.com.ua. Наші консультанти завжди на зв’язку і готові відповісти на всі питання.

Спеціальна підготовка до діагностики не потрібна. У деяких випадках лікар може рекомендувати незадовго до УЗД випити трохи води для покращення заповнення сечового міхура. Це допоможе лікареві краще розглянути плід, оцінити його стан, а також стан статевих органів вагітної.

Жодних хворобливих та неприємних відчуттів під час УЗД не виникає. Саме тому УЗД вагітних можна сміливо назвати найкомфортнішим, безпечнішим та високоінформативним методом обстеження матері та її дитини.

Вагітність – особливий час у житті жінки. У цей час варто приділити особливу увагу стану вашого здоров’я. Тому що від вашої турботи про себе багато в чому залежатиме розвиток малюка, стан його здоров’я, а також майбутні пологи.