Перетяжка керма. Перетяжка руля

Перетяжка керма. Перетяжка руля

60 Новости Винницы

Якщо необхідна така послуга, як перетяжка керма, необхідно звернутися до професіоналів. Тут подібні послуги надаються в максимально стислі терміни, використовуються високоякісні матеріали, кермо після цього стає як новий, набуває унікальний зовнішній вигляд.

Перетяжка керма. Перетяжка руля

Необхідність перетяжки керма

Рульове колесо, в першу чергу привертає будь-якої людини, який відкриває двері автомобіля. Причому не тільки водія, але також пасажирів. Одночасно з тим, що це одна з найбільш заслуговують на увагу деталей, кермо також відноситься до категорії найбільш зношуються. Причина в тому, що він знаходиться в постійному контакті з руками водія, за рахунок чого набагато швидше відбувається його зношування, ніж у інших деталей, які перебувають в салоні.

Перетяжка керма. Послуга від професіоналів.

Щоб надати керма абсолютно новий зовнішній вигляд, варто провести його перетяжку натуральною шкірою. Дана послуга також виявляється в тому випадку, якщо раніше кермо не мав ніякого покриття. Тримати його в руках не дуже приємно, руки постійно ковзають. Як тільки рульове колесо обтягається якісної шкірою, поліпшується зчеплення, що автоматично впливає на безпеку, а також на загальний комфорт при водінні.

Матеріал для перетяжки

Щоб зробити перетяжку використовується не просто натуральна, але спеціальна автомобільна шкіра. Йдеться про шкіру рогатої худоби, яка виготовляється і обробляється за особливою технологією. Матеріал такого плану буває декількох типів:

  • тиснення — текстурная або фурнітурна;
  • «Наппа» — гладка шкіра;
  • перфорована.

У деяких випадках для перетяжки може бути використана штучна замша марки Алькантара. За зовнішніми характеристиками практично не поступається натуральній шкірі, але є менш довговічною.

Вибір того чи іншого варіанту клієнти автоательє здійснюють виключно на підставі фінансових можливостей. Штучна замша коштує трохи дешевше, ніж натуральна. Що стосується зовнішніх характеристик, то обидва ці варіанти виглядають досить стильно, привабливо і гідно.

Перетяжка керма. Послуга від професіоналів.

При бажанні можна звернутися до професіоналів і замовити перетяжку керма таку, яка поверне йому первісний зовнішній вигляд. Більш того професіонали даної організації можуть перетягнути кермо з заводським підігрівом. На працездатності цього елемента даний процес ніяк не позначиться.

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com