Парковку в центрі Вінниці таки закриють шлагбаумом в робочі дні

20 Новости Винницы

У центрі Вінниці, перед апеляційним судом по вулиці Визволення впорядкують паркувальну зону на 40 місць. Йдеться про облаштування шлагбаума на парковці біля суду. Такі зміни передбачені в проєкті рішення, який підтримали та затвердили депутати Вінницької міської ради.

Про це повідомляє пресслужба Вінницького апеляційного суду.

Проєкт відповідного рішення підтримали депутати Вінницької міської ради та затвердили «Програму організаційного забезпечення діяльності судів Вінницької міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

За дане рішення проголосувало 32 депутати Вінницької міської ради з 49 присутніх:

Із присутніх депутатів обраних від Вінницької обласної організації політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» не голосувало двоє депутатів. Всі інші з цієї партії були за.

Не голосував один депутат від Вінницької регіональної організації політичної партії «Опозиційна Платформа — За Життя». Всі інші з цієї партії були за.

Проти рішення проголосувало 5 депутатів від Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу». Та один депутат від Вінницької обласної організації політичної партії «Європейська Солідарність».

Утрималось від голосування 8 депутатів.

За словами голови Вінницького апеляційного суду Сергія Медвецького, паркувальний майданчик використовуватимуть насамперед працівники установи. Але він буде службовим лише з восьмої до сімнадцятої години в робочі дні. В інший час, а ще – у вихідні і неробочі дні обладнану шлагбаумом паркувальну зону зроблять доступною для всіх охочих.

«Майже 120 працівників ВАС, а також прокурори, адвокати, громадяни-учасники справ мають право на впорядковане цивілізоване паркування», – зауважив Сергій Медвецький голова Вінницького апеляційного суду.

До слова, облаштування паркувального майданчика обійдеться бюджету міської територіальної громади у 402 тисячі гривень. Ці кошти планують витратити на капітальний ремонт та виготовлення проєктно-кошторисної документації.