Освітній центр для педагогів, батьків і дітей в Харкові

120 Новости Винницы

Навчання нової ери давно стало реальною необхідністю. Швидкий розвиток технологій, нові правила та тренди можуть вже за кілька місяців зробити знання навіть найдосвідченішого педагога застарілими. Саме тому головними рисами справжнього вчителя є готовність безперервно самому опановувати нові навички та здобувати сучасні знання.Освітній центр для педагогів, батьків і дітей в Харкові

Саме тому і центр професійного розвитку педагогічних працівників “Я і моя школа” обрав шлях новаторства та реформ. Це абсолютно новий та сучасний формат підвищення не тільки кваліфікації, а й загальної освіти та актуальних навичок. Велика кількість курсів розрахована на дітей та батьків. Їх мета — надати актуальні та затребувані в сучасному світі вміння.

Революційне викладання

У багатьох працівників освіти словосполучення “підвищення кваліфікації” викликає лише нудьгу. Але освітній простір “Я і моя школа” повністю трансформував стару систему. Зручні формати очного та дистанційного навчання, вільний простір, майстер-класи, інтерактиви, робота в групах та з психологами. Сучасна обстановка, смаколики, кава-брейки доповнюється дійсно професіоналами та видатними лекторами, що вже досягли світового успіху в своїх сферах.

Курси підвищення кваліфікації вчителів охоплюють найбільш затребувані сучасні навички та сфери знань, серед яких:

  • так звані “soft skills”: протидія булінгу, психологія, тайм-менеджмент, інклюзивна освіта, медіаграмотність, коучинг;
  • ІТ-грамотність: кібербезпека, етикет, інструменти дистанційного навчання, базові знання про сучасні технології та освітні можливості;
  • українська та англійська мови, разом з розмовними клубами та методиками викладання;
  • підприємництво: юридичні, соціальні аспекти, основи бухгалтерії, стартапи та інновації.

Більше 50 курсів різного спрямування стануть в нагоді також тим, хто тільки готується вступати до школи чи молодим батькам. Актуальна та наукова інформація, весела та добра атмосфера, можливість застосовувати нові знання на практиці “вже завтра” — все це надає центр професійного розвитку в Харкові.

Необмежені можливості

Окрім яскравих інтесивів, центр підготовки пропонує багато додаткових та актуальних послуг. Зокрема, це місце вже стало надпопулярним та потужним освітнім простором для дітей та дорослих. Екскурсії, розмовні клуби, стажування в великих компаніях суттєво розширять не тільки знання, а й відкриють нові горизонти можливостей.

Освітній центр для педагогів за результатами проведення підвищення кваліфікації надає сертифікати, які відповідають всім державним вимогам та обліковуються в загальному показнику підвищення кваліфікації педагогів. Центр відійшов від застарілих підходів, при цьому всі освітні курси відповідають державним стандартам.