Оренда спецтехніки

76 Новости Винницы

В даний час практично в кожному великому місті є хоча б один пункт прокату будівельної техніки, яким можуть користуватися як компанії, так і приватні особи. Оренда спецтехніки тут приносить багато переваг, тому варто включити цю послугу в кошторис витрат. Однак, перш ніж це зробити, варто дізнатися, які переваги дає оренда будівельної техніки, від чого в основному залежать витрати на оренду і як знайти хорошу прокатну компанію.

Оренда спецтехніки

Переваги оренди будівельної техніки

Першим і найбільшим перевагою для орендарів є вартість оренди. Ці витрати набагато менше, ніж можливий лізинг або розстрочка по кредиту, тим більше, що покупка спеціалізованого важкого устаткування може бути пов’язана з витратами до декількох сотень тисяч доларів. Ще одна безсумнівна перевага — це широкий вибір компаній по оренді і наявність обладнання — дуже високі шанси, що замовник легко знайде необхідне для роботи обладнання в певний час. Користувачам не потрібно турбуватися про технічний стан машин — їх обслуговування та забезпечення того, щоб будівельні машини не вийшли з ладу під час робіт, є обов’язком орендодавця. У разі можливого виходу обладнання з ладу компанія з оренди зобов’язана негайно відремонтувати машину або замінити її на іншу ефективну машину, що забезпечує безперебійну роботу. Сама процедура оренди швидка і дуже проста — після перевірки документів орендаря орендна компанія вводить дані в комп’ютерну систему і готує договір оренди.

Від чого залежать витрати на оренду будівельної техніки?

Оренда будівельної техніки пов’язана з підписанням сторонами договору, який включає в себе витрати на оренду обладнання — тому легко можна передбачити, скільки буде коштувати вся послуга. Витрати на оренду будівельної техніки залежать в основному від:

  • специфіки обладнання,
  • терміну оренди,
  • регіону,
  • умов прокатної компанії.

Оренда дрібного обладнання буде пов’язана з меншими витратами, ніж оренда важкого спеціалізованого обладнання. Специфіка машин і їх вартість також визначають розмір депозиту, який необхідно буде внести. Термін оренди також важливий. Зазвичай в пунктах прокату є прайс-листи, в яких вказана приблизна вартість оренди обладнання в день, проте чим довше термін оренди, тим дешевше буде послуга.

Професійна компанія з оренди спецтехніки в основному пропонує безкоштовну транспортування обладнання, що не вимагає додаткових витрат.