Bestchange

Bestchange онлайн обменный пункт валют — заработок на партнерской программе

433 Новости Винницы

Практично кожному, хто має справи з інтернетом, будь це фріланс або придбання чого-небудь в онлайн-магазинах, доводиться мати справу з перекладом кровно зароблених грошей з однієї платіжної системи в іншу. Наприклад, Яндекс Гроші обміняти на Webmany або навпаки. Зробити це можна використовуючи пункти обміну електронних валют або просто обмінники, такі як Bestchange.

Їх в мережі дуже багато і часом важко вибрати потрібний, а ще потрібно порівняти курси між собою, прочитати відгуки про кожному. Також потрібно бути уважним і не потрапити на шахраїв.

І ось тут на допомогу приходять моніторинги, які можуть сопоставиться всі необхідні умови обміну, показати кращий курс та надати інформацію в зручному вигляді, ніж ми й будемо користуватися.1471712221_346575

Bestchange – найвідоміший, надійний і найкращий моніторинг. Офіційний сайт bestchange.ru. Розпочав свою роботу в 2007р.

Зрозуміло, послуги даного сервісу безкоштовні. З допомогою Бестчендж ви знайдете найкращі курси обміну, прочитаєте відгуки інших користувачів і власне виберіть найкращий і надійний обмінний пункт, яких вже 197, із загальним резервом 19 984 065USD.

Для бажаючих заробити, існує досить вигідна партнерка. За кожного залученого ви отримаєте 0,35$. Навіть якщо у вас немає свого сайту, то можна використовувати соц.мережі, форуми. А питання обміну електронних валют завжди актуальний. Одним словами, рекомендую всім. Детальніше про її умови дізнайтеся на сайті bestchange .

Як вибрати обмінник?

Заходимо на сайт Бестчендж і в лівій частині вибираємо нашу валюту і напрям обміну. Інформація представляється у вигляді таблиці:11

або списку, вибирайте, як вам зручніше.2

У розділі Популярне можна побачити найпоширеніші напрями перекладу, сьогодні це Ківі на биткоин.3

Натискаємо на позначення нашої електронної валюти (інтернет-банкінгу, грошового переказу або готівки) в розділі Віддасте і бачимо в меню Отримаємо, всі можливі платіжні системи, доступні для обміну.

Вибираємо потрібну і з’являється список обмінників. Нам залишається вибрати вигідний курс, переконатися в достатності резервів, подивитися відгуки і перейти на його сайт, де закінчити операцію.

Наприклад, при перекладі Яндекс Гроші в WMZ. У цьому напрямку працює 41 обмінник, із загальним резервом 458 тис. WMZ. Найкращий курс обміну — 69,3479 руб. надає LiteObmen, всі відгуки позитивні, резерв становить 1570:4

Вибрати обмінний пункт допомагає також інформацію про нього і рейтинг в платіжних системах:

BL WM — активність і репутація в Вебмані,

TS — теж саме, тільки в Перфект Мані,

Вік,

Резерв — це сума грошей певної валюти, яка є в наявності для проведення обміну,

WMID — ідентифікатор WebMoney5

За допомогою калькулятора вводимо суму, яку віддаємо або бажаємо отримати. Причому відображення можлива з комиссияй і без неї.

У прикладі — віддаємо 10000 Яндекс Грошей, і бачимо, що за них отримаємо, з урахуванням усіх комісії, максимум 143,58 WMZ.6

У випадку, якщо курс не влаштовує, можна встановити оповіщення на електронну пошту, ICQ, WMID, коли він буде доступний, із зазначенням потрібної суми та строком дії заявки. Функція корисна, якщо очікуємо, що курс повинен впасти через фундаментальних причин або провівши тех. аналіз.7

Подвійний обмін — потрібен у тому випадку, якщо відсутня потрібна валюта, яку хочуть отримати. У цьому випадку буде використовуватися проміжна, а потім з неї, необхідна нам.
Мониторинг курсов
Наприклад, хочемо поміняти 10000 PAYZA USD на Перфект Мані EUR — прямого обміну немає і ми вибираємо подвійний. За наступною схемою: PAYZA USD — ПЭЙЗА ЄВРО — PM EUR, задіявши 2 валютних обмінних пунктів. З урахуванням всіх комісій отримаємо 8095 PM.8

Для наочності зміни кращого курсу обміну, в bestchange представлена статистика по вибраній валюті за певний проміжок часу. Також можна подивитися, які обмінники вибирають, популярність обміну, відстежити резерви. 9

Якщо якістю послуг ви залишилися незадоволені або помітили неточності з курсом, то можна поскаржитися на обмінник. Бестчендж приймає ваше звернення і зробить все, що вирішити ситуацію. Також подивитися історію переходів, налаштувати сайт Бестчендж, вибравши період оновлення даних, шрифти та інше.10

Для тих, кого не влаштовує веб-інтерфейс або хто мати онлайн постійний доступ скрізь, можна завантажити мобільний додатки Best Monitor.111

Мій висновок і відгук — я давно використовую моніторинг bestchange і вважаю його одним з кращих і надійних. І якщо виникла необхідність обміняти Яндекс Гроші, Скрілл, Ківі, Вебмані, Перфект Мані, PayPal, Advcash та інших, між собою, то ви завжди зможете зробити в даному сервісом.

Заробіток на партнерській программі від bestchange.

Далеко не секрет, що більшість проектів мають партнерську програму, за допомогою якої дається можливість заробити будь-якому інтернет користувачеві. Всім відомий моніторинг обмінників BestChange можна віднести до їх числа, бо на ньому є дуже приваблива партнерська програма.

Приваблива вона тим, що оплата за залучаються користувачів буде складатися з декількох нарахувань, а загальна їх сума може досягати 0.35$.

За великим рахунком заробіток на партнерці BestChange може побудувати кожен, так як ніяких особливих зусиль він не буде вимагати, так і проблем із залученням користувачів не повинно виникнути.

Так як обмін валют дуже затребувана послуга в інтернеті, тому залучити відвідувачів на ресурс не складе багато праці.

При цьому доходи на BestChange можна значно підвищити і зробити пасивним, якщо в систему залучати вебмайстрів, для цих цілей передбачений додатковий 3-х рівнева рефералка.

Додаткові інструменти для роботи з партнерською програмою знаходяться в лівому меню партнерського кабінету:12

Там ви знайдете багато привабливих банерів, текстові та інші рекламні матеріали, які вам знадобляться для плідної співпраці. Ну, а якщо відвідаєте там розділ «Умови партнерської програми«, дізнаєтеся, які дії і якою сумою винагороджуються:13

Як говорилось раніше, оплачується безліч дій, а значить, якщо захотіти, можна реалізувати цілком непоганий заробіток.

Запам’ятайте, що залучати користувач на сервіс можна тільки чесними, так званими «білими» способами. Такими можна вважати: рекомендації на форумах, соціальних мережах, своїх сайтах і т. д.

При всьому при цьому, ніякого використання систем активної реклами чи спаму у вас і в думках бути не повинно. Такі методи, просто приведуть до бану вашого партнерського облікового запису, а значить, всі зусилля будуть витрачені даремно.

Як тільки на вашому партнерському балансі накопичиться мінімальний для виплати 1$, ви зможете вивести його на зазначений у платіжних даних гаманець.

В якості гаманця, можуть служити гаманці WebMoney (WMZ WMR і), а також Perfect Money USD. За регламентом, гроші на гаманець переводяться протягом 5-ти робочих днів.

У висновку хотілося б сказати, що даний сервіс буде дуже корисний обом сторонам, вам, як партнера, який допоможе заробити гроші, а користувачам, яким ви будите його радити, допоможе підібрати обмінник, для вигідного здійснення обміну.

large-checkout_1