Огляд навушників Apple AirPods

37 Новости Винницы

Сьогодні Apple AirPods можна придбати в багатьох магазинах, адже вони користуються великою популярністю, і неспроста. При цьому в комплект входять самі навушники, деякі інструкції, а також кабель Lightning.

Коробка для навушників

Коробка для Apple AirPods має закруглені краї і зручно розташовується в руці. Закривати і відкривати кришку не просто легко, а досить приємно, і саме це робить даний чохол для навушників ще й альтернативою антистресовим іграшок.

Ззаду є кнопка, що підключає пристрої Android і створює пару з пристроями iOS, а внизу є роз’єм, призначений для зарядки.

Огляд навушників Apple AirPods

Навушники

Бездротові вставки можуть здатися такими ж, як EarPods, тільки без проводів і зі злегка потовщеними ніжками, якщо не враховувати те, що приховано в них. Це дійсно практичний і ексклюзивний формат навушників.

Якщо хтось сумнівається перед покупкою AirPods, боячись втратити впав навушник, то треба сказати, що думати так — велика помилка, тому що вкладиші зберігаються надійно. Основна причина втрати навушників EarPods — це кабелі, раз у раз опускають навушники. В даному випадку таких просто немає.

При цьому реальна загроза полягає в багаторічною звичкою користувачів виймати з вуха навушник під час розмови, а потім відпускати його. В такому випадку бездротової варіант навушника впаде вниз. Але відновити його можна швидко. Мало того, в даний момент в продажу вже є і спеціальні шнурки з силікону, що з’єднують між собою навушники.

Звук

Звукові дані — найбільш важлива частина огляду такого роду пристроїв, але вони безумовно і найбільш нудні, особливо тоді, коли справа стосується AirPods. Тут, як і в випадку з навушниками з проводами, слухач може задовольнятися лише далеко не кращим звучанням, яке точно не може запропонувати йому, наприклад, гучні і чіткі баси.

Акумулятор

Повністю заряджені вставки і кришка можуть працювати добу в режимі прослуховування, а в режимі розмови — одинадцять годин. Без чохла навушники будуть активні тільки п’ять годин. При цьому заряджаються вони досить швидко: за п’ятнадцять хвилин заряду вистачає, щоб слухати музику ще три-чотири години.

Такий розклад означає, що завантаження пристрою ніколи не застане його власника зненацька. Заряджати чохол з навушниками потрібно всього лише раз в 3-4 дня.

Висновок

Як підсумок варто зазначити, що якщо хочеться отримати максимум від технологій компанії Apple, які використовуються для ергономіки і звуку EarPods, і випробувати естетичне і тактильне задоволення від пристрою, тоді AirPods може виявитися практично ідеальним варіантом.