Одяг Max Mara

Одяг Max Mara

93 Новости Винницы

Max Mara — італійський дім модного одягу. Цей будинок моди був заснований в далекому 1951 році, його творцем став Ачиль Марамотті. За три роки до заснування торгового дому Макс Мара, Ачиль Марамотті приступив до розробки оригінальної дизайнерського одягу.

Одяг Max Mara

Історія будинку моди

Відкриття модного будинку зробило його «першопрохідцем», який зумів налагодити масове виробництво одягу від кутюр. В ті часи модницям доводилося замовляти одяг у кравців, а послуги ательє коштували недешево. З моменту відкриття фабрики у жінок з’явилася можливість купити одяг відразу ж після примірки.

З кожним роком кількість магазинів цього розробника збільшується, а одяг цієї марки завойовує все нових і нових шанувальників. Після смерті засновника будинок моди перейшов у спадок до нащадків Марамотті, цій сім’ї він належить і до цього дня.

За час свого існування будинок моди Макс Мара зумів відкрити торгові мережі в 90 країнах. Ця марка створила близько 35 брендів дизайнерських колекцій одягу. Тепер в колекціях цього виробника представлена ​​не тільки жіноча, але й чоловіча колекції.

Переваги одягу Макс Мара

Будинок моди займається розробкою, виробництвом і реалізацією практичною, зручною, зручного одягу. З огляду на тенденції часу та побажання покупців, будинок моди постійно створює щось особливе, а кожна нова колекція неодмінно знаходить своїх шанувальників.

Одяг модного будинку Макс Мара характеризують такі показники:

  • Тут використовують тільки люксові матеріали найвищої якості.
  • Кожна модель відрізняється бездоганним кроєм.
  • На кожному етапі організований строгий контроль за якістю виробів.
  • Одяг цієї марки призначена для тривалого використання, вона не втрачає своєї привабливості навіть в процесі активної експлуатації.

Одяг Макс Мара створюється для тих, хто віддає перевагу класичному стилю, але при цьому дотримується останніх модних тенденцій. У каталозі компанії — як окремі моделі, так і цілі образи для жінок будь-якого віку. У колекціях Макс Мара знайдуть одяг для себе і юні дівчата, які тільки починають створювати свій образ, і мудрі жінки, які точно знають, чого хочуть.

Дизайнери Макс Мара намагаються враховувати потреби всіх своїх клієнтів, тому в лінійках колекцій задіяні абсолютно всі стилі. Такий одяг підкреслить всі достоїнства, незалежно від віку, розміру, зросту й обхвату талії покупця.

Одяг Max Mara

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com