Новий кліп гурту BRUTTO на пісню «Человек»

309 Новости Винницы

Група BRUTTO представила кліп на пісню «Человек», яка входить в новий альбом групи «Родны край». Автором незвичайного і глибоко філософського кліпу став режисер Олександр Стеколенко, він же зняв перший кліп — BRUTTO, який став візитною карткою групи.

Презентація вiдео відбулася на інтернет-ресурсі Вконтакт — vk.com/Brutto

Альбом був презентований публіці 14 вересня і за короткий час встиг сподобатись фанатам і викликав широкий резонанс серед світової музичної громадськості. Як завжди, творчість революційного колективу викликала дискусії і суперечки, але нікого не залишила байдужим. BRUTTO не стоїть на місці, а стрімко рухається вперед, не озираючись!

З рецензій на альбом — Віталій Дроздов, генеральний продюсер радіохолдингу «ТАВР Медіа» — для open.ua:

Альбом «Родны край». Міхалок як автор — знову на піку форми. Поетика, мелодика, склад — причепитися практично ні до чого. Крутий альбом, якому міг би позаздрити навіть Міхалок часів «Веселых картинок» i «Рабкора».

… Другий альбом Brutto порадує як шанувальників, так і супротивників першого альбому «Underdog». Тут майже немає спорту, але багато загальногуманної громадянської лірики. Місцями жорсткою, місцями — романтичною.

… відмінний альбом, який потрібно послухати всім — і тим, кому сподобався перший альбом, і тим, кого він розчарував, і навіть тим, хто вважає, що пісень краще «Сочи» і «Ау» Міхалок не написав. Свіжий вітер — ось він, у цьому альбомі. Дихай свіжим повітрям або відійди…

Взагалі, BRUTTO зі старту підняв планку високо і не перестає бити рекорди! За рекордно короткі терміни, кліп «Родны край» подивилося більше 300 000 глядачів з дня виходу. На недавньому виступі BRUTTO в Херсоні було зафіксовано рекордну кількість глядачів — більше 60000 чоловік. Композиції групи постійно підкорюють топові позиції хіт-парадів itunes, у Білорусі — стабільне перше місце. За минулий рік група дала більше 90 концертів!

У жовтні BRUTTO їде в тур на підтримку альбому «Родны край». Він розпочнеться концертами в Європі, потім продовжиться в Україні і закінчиться в США.

Буде ще потужніше і ще крутіше! Буде BRUTTO!

Клiп «Человек»:

Тур «Родны край»:

Жовтень

04 — Польща. Варшава. клуб Hybrydy

08 — Чехія. Прага. Storm Club

10 — Україна. Хмельницький

16 — Україна. Кіровоград. Площа героїв Майдану

18 — Великобританія. Лондон. Staging a Revolution

21 — Тернопіль. Палац культури. BRUTTO Acoustic Full Contact

22 — Чернівці. Будинок Офіцерів. BRUTTO Acoustic Full Contact

23 — Івано-Франківськ. Філармонія. BRUTTO Acoustic Full Contact

Листопад

21 — Україна. Львів. Палац спорту

29 — Україна. Харків. Палац спорту

Грудень

05 — Україна. Дніпропетровськ. Клуб Тайм Аут

19 — Україна. Київ. Палац спорту

Лютий 2016 року

04 — USA. Miami

05 — USA. Wasington

06 — USA. New York

07 — USA. Boston

12 — USA. Chicago

13 — USA. Los Angeles

14 — USA. San Francisco

1 image1 image2 image3 image4