Новий циклон принесе снігопади на Вінниччину

20 Новости Винницы

На Україну «сунеться» новий циклон, який принесе снігопади та дощі в Україну. Синоптики прогнозують сніг на території Вінницької області після 26 січня. Температура повітря -3 вдень і -7 вночі. Пориви вітру 7-12 метрів за секунду.

«Один циклон нас залишає, наступний готується прийти в гості. На фото з супутника видно яскраву південну хмарність в районі Егейського моря, поблизу Греції, Болгарії.

Оце він – циклон, який завтра прийде із снігопадами та дощами в Україну. Фото 1. Опади сильні будуть, проте не скрізь. Найбільше дістанеться центральній частині України, на південному заході буде складна погода.

Місцями невеликі опади чи просто хмарно — це буде в західних областях та на південному сході. На решті території України — складна вітряна погода із снігопадами чи дощами, залежно від температури повітря.

Зміна погоди, навіть якщо вона не торкається вашої території, торкається вашої голови та судин. Бо масштаб циклону – значний і впливовий. Тому не лякайтеся фізичного дискомфорту, циклони люблять закрутити голови – прийдуть і підуть», – написала на своїй сторінці у Facebook синоптик Натка Діденко.

За даними Укргідрометцентру, від завтра на території Вінниччини сніжитиме.

27 січня, середа

Вдень +1, вітер північний, 7-12 мс. Сніг. Вночі без істотних опадів, -1.

28 січня, четвер

Вдень +1, вітер північно-західний, 7-12 мс. Вночі -3. Сніжитиме увесь час.

29 січня, п’ятниця

Вдень +1, вітер західний, 7-12 мс. Вночі до -6. Сніжитиме увесь час.

30 січня, субота

Вдень до -3, вітер південно-східний, 5-10 мс. Вночі до -7. Сніжитиме увесь час.

31 січня, неділя

Вдень до -3, вітер південно-східний, 5-10 мс. Сніжитиме. Вночі до -7. Без істотних опадів.