Навіщо потрібен власний сайт

79 Новости Винницы

Пройшло багато часу з того часу, як веб-сайт для бізнесу був чимось другорядним або грав роль лише компонента іміджу. У сучасних реаліях сайт є необхідністю обов’язковим пунктом у спілкуванні зі споживачем. Він відіграє важливу роль у стратегії розвитку. Це один із ключових моментів сучасного ведення бізнесу, який не варто ігнорувати.

Якщо вам потрібний сайт, але він все ще сумнівається в його ефективності, у нас є кілька аргументів для вас. Просування Вашого сайту Ви можете замовити на сайті BIG FISH AGENCY.

Навіщо потрібен власний сайт

Для чого потрібний власний сайтДля чого потрібен власний сайт

Розвиток бізнесу та нові клієнти
Якісний сайт стає стабільним джерелом нових клієнтів. Понад 80% нових клієнтів знайдуть вас саме завдяки сайту.

Гнучкість в експериментах
Інтернет-технології дозволяють швидко проводити експерименти з можливостями аналітики, які недоступні в автономному режимі. Таким чином можна відстежувати, як працює інформація про вас через банери, рекламні акції, розсилки електронною поштою, контекстну рекламу. Коли ви бачите результати, можете вносити зміни на сайті, підвищуючи його ефективність.

Зв’язок
Форми для питань та спілкування, форум, сторінка питань та відповідей, інтеграція із соціальними мережами, онлайн-консультант — всі ці функції використовуються як канал для спілкування з потенційними клієнтами. Не варто нехтувати цим аспектом, адже клієнт, який отримав відповіді на всі свої запитання, — задоволений клієнт, який при нагоді порекомендує вас своїм знайомим.

Створення спільноти та бренду
Створення повноцінної спільноти навколо вашого веб-проекту за допомогою веб-сайту зміцнить ваші позиції і допоможе вам виділитися серед конкурентів. А рекомендації із посиланнями на інші сайти дозволять вам постійно отримувати безкоштовний реферальний трафік у вигляді зацікавлених відвідувачів. Це, у свою чергу, збільшить кількість людей, які про вас дізнаються.

Інформаційна підтримка та сервіс
Швидка зміна інформації на сайті у будь-який час та з будь-якої точки світу. Крім того, за допомогою сайту можна автоматизувати та якісно покращити процес замовлення продукції, логістики тощо. Продумана автоматизація дозволяє заощадити величезні суми грошей та оптимізувати процеси взаємодії як усередині компанії, так і безпосередньо з клієнтами.

Отже, ви вирішили, що вам потрібний сайт? Якщо чесно, ви можете створити свій сайт за 1 день, щоправда. Без навичок програмування та веб-дизайну.