Наслідки негоди на Вінниччині: зі снігових заметів рятувальники витягали вантажівки. Фото

36 Новости Винницы

8 лютого, у зв’язку із погіршенням погодних умов на території Вінницької області та м. Вінниці рятувальники надають допомогу водіям, автівки яких потрапили в снігову «пастку».

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Станом на 17:00 підрозділи ГУ ДСНС області чотири рази виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт, під час яких надали допомогу кермувальникам шести транспортних засобів.

Такі роботи проводилися у колишніх Тиврівському, Ямпільському, Погребищенському та Томашпільському районах області (Вінницький, Тульчинський і Могилів-Подільський райони — ред).

Від ДСНС до проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 15 чоловік особового складу та чотири одиниці техніки.

Якщо у водіїв виникне надзвичайна ситуація на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у межах Вінницької області, телефонуйте черговому диспетчеру:

  • +380 (432) 56-07-07,
  • +380 (0432) 56-00-93,
  • +38 (098) 056-07-00.

Телефони працюють в цілодобовому режимі.

9 лютого по Вінницькій області та м. Вінниці очікуються пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. Вночі значний мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах утримається ожеледиця. Оголошено 1 рівень небезпечності, жовтий.

Водіям великогабаритних транспортних засобів рекомендують зупинитись на спеціальних стоянках та в місцях відстою. Майданчики відзначені на Google мапі:

Нагадаємо, між Жмеринкою і Могилів-Подільським введено обмеження руху для автобусів і вантажівок