Насіння та гібриди соняшника для різних регіонів України

Насіння та гібриди соняшника для різних регіонів України

60 Новости Винницы

В Україні є необхідні умови для плідного вирощування соняшнику. Для різних районів країни провідні світові селекціонери вивели різні сорти. Насіння, а також інший посадковий матеріал можна придбати в інтернет-магазині «Ерідон». Тут представлена ​​велика лінійка цієї продукції та супутніх товарів.

Насіння та гібриди соняшника для різних регіонів України

 

Як вибрати насіння соняшнику?

Щоб підібрати оптимальний посадковий матеріал для конкретного регіону, можна звернутися до розділів, що є на сайті. Тоді легко підібрати насіння для лісостепу, степу, полісся. Також тут можна придбати посадковий матеріал, виготовлений певною компанією.

Також на сайті є фільтри групи стиглості. Тому можна вибрати скоростиглий, ранньостиглий соняшник, інших термінів дозрівання. У різних групах стиглості це 100-120 днів.

Вплив кліматичних умов

Якщо потрібно придбати насіння соняшнику для полісся та лісостепової зони України, тоді варто звернути увагу на гібриди, у яких врожай дозріває зарано. Такі рослини гідно протистоять захворюванням, що особливо важливо при вирощуванні соняшнику за умов підвищеної вологості.

А для степових регіонів України краще вибрати насіння гібридів, які відмінно протистоять стресам, посусі, хворобам, характерним для даного регіону вирощування.

Представлені на сайті гібриди мають кращу якість соняшника. Доцільно виростити не один, а 3-4 різні гібриди різних термінів дозрівання, щоб отримувати якісну продукцію протягом тривалого часу.
Якщо в регіоні особливо процвітає зараза, то важливо придбати насіння соняшнику, яке здатне протистояти цим рослинам-паразитам.

Як виростити соняшник в особистому підсобному господарстві
Ця культура затребувана як для державних, великих господарств, але й особистих підсобних. Адже так приємно поласувати свіжим насінням або зробити з них ароматне масло, козинаки, халву.

Якщо потрібно вибрати насіння для отримання олії, тоді для цього підійдуть високоолеїнові сорти та гібриди. Тут є корисні речовини, які підвищать цінність продукту. Якщо з соняшника планується виготовляти кондитерські вироби, тоді підійдуть лінолеві сорти та гібриди.

Ще в даному інтернет-магазині можна купити насіння кукурудзи, пшениці, цукрових буряків, кормових трав, ячменю та інших культур. Вони незамінні в особистих підсобних господарствах, де вирощують сільськогосподарських тварин.

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com