Найцікавіше про адвокатів по сімейних справах

143 Новости Винницы

Ні для кого не секрет, що професія адвоката включає в себе чимало різних юридичних функцій, і одна з найбільш затребуваних з них пов’язана з сімейними справами. І це нікого не дивує, адже коли подружжя розлучається, їм раз у раз потрібно щось ділити, вирішувати, з ким залишаться діти, кому дістанеться більше нажитого спільною працею багатства і т.д. Напевно, не варто і говорити, наскільки складно розібратися з усіма цими питаннями без відповідних фахівців, послуги яких можна замовити можна замовити тут або на багатьох інших інтернет-сайтах подібної тематики. При цьому настільки тісний зв’язок сучасних людей з адвокатами по сімейних справах зовсім не говорить про те, що кожен знає все про них, але ж деякі факти можуть виявитися досить цікавими.

Найцікавіше про адвокатів по сімейних справах

Конфіденційність навіть в самих делікатних ситуаціях
Сімейні адвокати прекрасно знають про те, наскільки важлива конфіденційність, і саме тому будь-яка впізнавана про клієнта інформація, яка не є загальнодоступною, повинна такою і залишатися. Однак буває і так, що після розлучення колишнє подружжя наймають одного і того ж адвоката, і кожен з них, зрозуміло, може спробувати дізнатися якусь інформацію про свого конкурента. У цьому випадку адвокат, якщо він є справжнім професіоналом, має залишатися незворушним у що б то не стало: не приймати нічию сторону і не бути зацікавленим у перемозі того чи іншого клієнта.

Ніяких помилкових обіцянок — так краще для всіх

Багато хто до цих пір вважають, що адвокат може виграти будь-яку справу, якщо йому добре заплатити, проте насправді така думка вірним не є. Як правило, коли фахівець бачить, що у його клієнта не так багато шансів вийти переможцем, він говорить йому про це прямо, попереджаючи про всі ризики. В іншому випадку адвокат може опинитися в неприємній ситуації: в разі програшу він заробить гроші, але може залишитися в очах клієнта нечесним або не дуже професійним. Тоді у фахівця з’являться погані відгуки, які йому точно не потрібні.

Якщо сімейний адвокат здається необ’єктивним

Адвокати завжди пильно стежать за своєю репутацією, але не обходиться і без випадків, коли вони поводяться досить необ’єктивно. Наприклад, бажаючи заробити побільше, адвокат може давати обом сторонам відразу поради про те, кого запросити на суд, що слід сказати судді і чого говорити ні в якому разі не потрібно. При такому розкладі, якщо про таке дізнаються вищі інстанції, адвокат може просто втратити ліцензію.