На Вінниччині за добу загорілись чагарники у чотирьох районах області

24 Новости Винницы

27 березня рятувальники Вінниччини ліквідували суху рослинність у Козятинському, Гайсинському, Томашпільському та Тростянецькому районах області.

Про це повідомляють у

ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Нагадаємо, що

24 березня у двох громадах Вінниччини також рятувальники гасили пожежі. В Калинівській невідомі підпалили суху траву, вогонь захопив 1 гектар землі. А в м. Липовець хтось підпалив сухий очерет, тут теж вогонь розійшовся на 1 гектар.

«Шановні громадяни, категорично забороняється спалювати сміття, розводити багаття поблизу лісових насаджень, сухої рослинності та залишати недопалки чи сірники на трав’янистій підстилці.

Необхідно пам’ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров’ю!», — попереджають рятувальники.

Зауважимо, що 27 березня у Вінниці видався теплий сонячний день. Температура повітря прогрілася до + 12 градусів. Це посприяло містянам вийти на суботню прогулянку на свіжому повітрі. Чимало людей зібрало перехрестя вулиць Київська та Гонти. На берегу Південного Бугу на цій території, облаштовують зону відпочинку.

Новини у зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.