На Вінниччині шість райдержадміністрацій чекають на штатні модернізації

16 Новости Винницы

На Вінниччині розпочався процес реорганізації РДА. Його координуватиме обласна державна адміністрація. Так, розпорядженням голови ОДА про встановлення граничної штатної чисельності працівників 6 РДА від 31 грудня 2020 року встановлено таку граничну штатну чисельність працівників РДА в сформованих районах: Вінницька – 257, Гайсинська – 170, Жмеринська – 125, Могилів-Подільська – 124, Тульчинська – 128, Хмільницька – 115.

Про це повідомляє Вінницька ОДА.

«В процесі реорганізації буде забезпечено безперервність надання всіх послуг, у першу чергу — в соціальній сфері. Зокрема, в повному обсязі буде збережено діючі Служби у справах дітей та максимально збережено штат і структуру Управлінь соціального захисту. Варто відзначити, що Служби у справах дітей та Управління соціального захисту будуть і надалі надавати послуги як відокремлені підрозділи в розрізі всіх 27 районів області, які існували до реформування районів», — зауважила перший заступник голови ОДА Наталя Заболотна.

У процесі реорганізації мають бути сформовані ефективні структури районних державних адміністрацій, в яких працюватимуть тільки найкращі спеціалісти.