На Вінниччині молодий чоловік спалив хату, у якій раніше жив зі своєю дружиною

24 Новости Винницы

На Вінниччині працівники тульчинської поліції 8 квітня затримали жителя села Монастирське, який підозрюється у підпалі будинку, у якому близько півроку тому він мешкав зі своєю сім’єю. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій ообласті.

Близько 15.20 години до поліції надійшло повідомлення, що у селі Монастирське горить будинок, у якому наразі ніхто не проживає.

За словами т.в.о начальника Тульчинського районного відділу поліції Сергія Чефтєлова, слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що будинок підпалили. В ході проведення оперативних та пошукових заходів поліцейські встановили особу, яка може бути причетною до цього злочину. Ним виявися 29-річний місцевий житель, який проживав у цьому будинку з сім’єю. Кілька місяців тому цивільне подружжя припинили стосунки роз’їхалось до рідних.

За словами колишньої співмешканки затриманого, він раніше неодноразово висловлював наміри спалити їх будинок, не пояснюючи причин. Крім цього, односельці за півгодини до загорання бачили підозрюваного неподалік будівлі. Свою причетність до підпалу затриманий заперечує.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження майна).

За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.