лижні комбінезони

Лижні комбінезони

74 Новости Винницы

При виготовленні гірськолижного костюма має використовуватися спеціальна технологія, завдяки якій тепло зберігатиметься, а тіло дихатиме. Під час катання ніщо не повинно сковувати рухи, а матеріал та підкладка надійно захищати від травм. Можна підібрати модель, яка підійде для активного відпочинку на природі та простих зимових прогулянок увечері.

лижні комбінезони

Для сноуборду

Модель розроблена для катання на сноуборді. Є цілісні костюми, що застібаються однією блискавку. Розташовується вона по центру вище за поперек. Є однотонні моделі та вироби з принтом. Відповідний комбінезон зможуть знайти як жінки, так і чоловіки.

Відмінна особливість комбінезонів для сноуборду – наявність високої горловини та каптуру, які захистять від вітру та снігу. Є моделі, оснащені кишенями на рукавах та великими блискавками на штанах.

Якщо говорити про окремі комбінезони, то вони складаються з двох елементів: куртки та штанів.

Напівкомбінезон

Модель являє собою комфортні штани, оснащені кишенями або без них. Застібаються штани на блискавку. Використовують напівкомбінезони як додатковий елемент екіпірування або включають до комплектів активного зимового спорту.

Для сноукайтингу

Костюми практично нічим відрізняються від тих, що призначені для сноуборду. Єдиний мінус – легка вага останніх. Для виконання трюків у повітрі на великій висоті потрібна підвищена мобільність, а для цього не обійтися без комфортного екіпірування.

В основному для сноукайтингу виробляють цілісні моделі, що не мають зовнішнього декору. Комбінезони оснащені потайними кишенями та мінімальною кількістю блискавок. На рукавах є манжети на гумках з додатковим елементом, що утеплює, для долонь. Манжети на штанах фіксуються за допомогою гумки, а всередині костюма розташовані потаємні підтяжки.

Лижні

Для спортсменів, які займаються сноубордом та сноукайтингом, можуть підійти лижні утеплені комбінезони. У комплект входять штани, що облягають, легку куртку, оснащену каптуром і кишенями. Деякі моделі можуть мати гірськолижні жилети. Їх можна одягнути на полегшені спортивні кельми, светр або бігові лижні куртки.

 

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com