Квітковий знак: У Крижополі невідомі висадили іриси у ямах на дорозі. Фото

61 Новости Винницы

8 червня у кількох місцях в Крижополі на дорозі висадили квіти. Замість горшків використали глибоку яму в асфальті. Всі, хто проїжджає сьогодні містом, фотографують іриси ніжно-фіолетового кольору.

«Я сьогодні помітив цей квітковий знак при в’їзді до Крижополя. Ми дуже вдячні організатору такого «флешмобу», адже ями дійсно глибокі. А так видно, що треба об’їжджати, аби не залишити на дорозі колеса. Чесно кажучи, подібне бачу вперше. І, це ж хтось не пожалкував квіти, бо вони такі, гарненькі. Думаю, що простоять ці іриси довгенько. Бо пройшов дощик, і в ямах повно води. І будемо сподіватися, що люди, які відповідають за ремонт доріг, відреагують та щось та й будуть вживати якісь дії. Бо ремонт доріг до Крижополя, якось обійшли боком. Напрямок на Могилів-Подільський та Ямпіль прекрасний, а у нас повний треш. Ми якось з друзями, самостійно навіть обмальовували ями сітловідбивальною фарбою», — розповів місцевий житель Олександр.

Такі ж самі іриси невідомі висадили ще в одній з ям з іншого боку в’їзду у Крижопіль.

«З боку Тульчина. Сьогодні у нас базарний день. Тому люди з’їжджаються. Хто торгувати, хто купувати. А останні пів року ремонт доріг у нас не відбувається. Через ці ями й дійсно, можна колеса залишити. А ідея з квітами – чудова ідея», — зауважив нашій редакції ще один місцевий житель Ігор.

Місцеві жителі сподіваються, що завдяки цьому квітковому флешмобу ситуація з ремонтом доріг у Крижополі виправиться.

Зауважимо, з 1 червня рух великовагових транспортних засобів у денну пору державними дорогами у спеку заборонено через. Сезонні обмеження щороку вводяться на початку літнього сезону задля збереження автомобільних доріг загального користування.

Відшукати місце відстою вздовж державних доріг можна за вказівниками або скористатися нашою Google мапою: https://bit.ly/3tW0aKP

Також ви можете скористатися TIR-паркінгом. Мапа їхнього розташування за посиланням: https://bit.ly/2RZMRf2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info