Краще з року! 8 серпня симфонічний оркестр BREVIS вразить Вінницю концертом «Рок-легенди»

25 Новости Винницы

8 серпня о 20:00 у PIROGOV SKY пройде грандіозний концерт «Рок легенди» знаменитого симфонічного оркестру «BREVIS».

Просто неба у музеї-садибі Пирогова для вінничан пролунають хіти легендарних рок-гуртів та виконавців: Nazareth, AC/DC, Deep Purple, Metallica, Pink Floyd, Depeche Mode, Led Zeppelin, Scorpions, Queen, Bon Jovi, Europa та багатьох інших.

«Шалений настрій і енергію гарантуємо всім!» – обіцяють організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Симфонічний оркестр BREVIS був створений у Рівному у 2004 році. Щороку талановиті музиканти з успіхом презентують нові програми не лише в Україні, а й у Польщі! А ще – саме із BREVIS плідно співпрацює ONUKA.

Вкладена душа і мистецьке виконання творів професійними музикантами не залишають байдужими жодних меломанів.

Концертна програма «Рок легенди» – це вражаючий симбіоз мистецтва, у якому блискуче поєднується робота симфонічного оркестру, рок-музикантів і талановитих вокалістів.

Вкладені у проект знання, музичний смак та професіоналізм перетворили шоу на феєрію музики, яка зачаровує неординарним звучанням року.

Збирайте друзів і приходьте 8 серпня о 20:00 у PIROGOV SKY наживо насолодитися довершеною музикою, новизною звучання улюблених рок-хітів і відпочити всією сім’єю на незабутньому концерті симфонічного рок-оркестру «BREVIS». Просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова буде незабутньо!

Квитки на концерт коштують від 200 гривень. Придбати їх можна на сайтах http://bilet.vn.uaі https://afisha.vn.ua, а також у касах у Будинку офіцерів, «Універмазі», рок-магазині «Мобі Дік», «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Початок концерту о 20:00, але для відпочинку територія PIROGOV SKY 8 серпня буде відкрита з 18:30. Так що перед концертом у всіх буде багато часу для релаксу, спілкування і прогулянок прекрасним музеєм-садибою Пирогова.

У день концерту на території PIROGOV SKY всіх чекає стильна лаунж-зона, де є крісла-мішки, гамаки, пуфи – все для комфорту. А в зоні фудкорту всі бажаючі можуть поласувати смачними сюрпризами від кращих ресторанів Вінниці.

Також організатори звертають увагу: навіть якщо раптом у цей день розпочнеться дощ, концерт скасовувати не будуть. Адже літні дощі короткочасні, а для глядачів закуплено дощовики, які за необхідності всім будуть роздавати безкоштовно.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info