Команда тероборони з Вінниччини перемогла у змаганнях резервістів на Одещині. Фото

22 Новости Винницы

Козятинські захисники у складі команди тероборони Вінницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вибороли першість оперативного командування «Південь».

Про це повідомляє Козятинська міська ТГ.

«Такий упевнений результат хлопці здобули у випробуванні стрілецьких взводів бригад територіальної оборони обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, що відбулися нещодавно на військовому полігоні Одеської академії сухопутних військ України. У змаганнях взяли участь команди резервістів-учасників бойових дій у зоні проведення АТО/ООС з Кіровоградської, Одеської, Миколаєвської та Вінницької областей», — йдеться у повідомлені.

Змагалися захисники у стрільбі по мішеням, тактичній медицині, топографії, саперно-інженерній підготовці, а також у пошуку розвідувально-диверсійної групи.

«Перше місце упевнено виборола команда стрілецького взводу бригади територіальної оборони Вінницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. У складі команди-переможниці з 27 учасників (мешканців Вінниці, Жмеринки та Козятина) десятеро – козятинчани: Володимир Вдовенко, Едуард Жарук, Віталій Ільчук, Віктор Святий, Олександр Мацюк, Ігор Серов, Андрій Вовк, Євген Гижа, Валентин Слободяник, Олександр Перепелиця. Кращим медиком став старшина Євген Гижа, командиром відділення – сержант Едуард Жарук, стрілком – солдат Олександр Мацюк Мацюк», — перераховують у Козятинській міській ТГ.

Наступний етап змагань, у яких візьмуть участь наші переможці, — змагання на першість України, що пройдуть у вересні поточного року з першими у групах оперативного командування «Захід», «Південь», «Схід», «Північ».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.