Клінкерна фасадна плитка

Клінкерна фасадна плитка

84 Новости Винницы

Клінкер це — натуральний, екологічно чистий матеріал, що не містить домішок та штучних барвників. Клінкер має чудову стійкість до стирання, перепаду температур і морозостійкість. Завдяки вкрай низькій гігроскопічності клінкер не вбирає воду, яка, замерзаючи в мікротріщинах, руйнує багато керамічних будівельних матеріалів. Тому клінкер особливо популярний при обробці перших поверхів будівель і цоколів, які беруть на себе весь тягар непростих умов експлуатації.

Польська фасадна плитка брендів King Klinker, Cerrad, Roben, Paradyz доступна для вас у Києві в інтернет-магаазині eos-klinkier.com.ua. Компанія «Еос» — офіційний дилер європейського клінкеру в Україні. В даний час фасадна клінкерна плитка користується великим попитом. Саме вона має численні переваги. Обов’язково зверніть увагу на те, що ви можете вибрати фасадну клінкерну плитку, перейшовши за посиланням eos-klinkier.com.ua.

Клінкерна фасадна плитка

Облицювання фасаду клінкерною плиткою — ефективне рішення для обробки стінових конструкцій будівель та споруд. Фізичні властивості матеріалу дозволяють застосовувати його в регіонах із суворими кліматичними умовами, різноманітність форм та фактур роблять незамінним при реалізації дизайнерських проектів.

Головні особливості клінкеру – якість та довговічність. При укладанні повинні дотримуватися будівельні норми та правила. Клінкерні покриття невибагливі у догляді, легко очищаються водою, мають рівномірне забарвлення. Також до переваг належить екологічність матеріалу, оскільки плити виготовляються із глини.

Як клеїти плитку з клінкеру, що для цього потрібно скільки часу піде на роботу – на ці та інші питання відповість фахівець. Рекомендується замовляти облицювання будинку клінкерною плитою у будівельної компанії. При оформленні фасаду своїми руками усі ризики власник будинку бере на себе.

Для укладання використовується спеціальний склад на клею. Клінкерна плитка для фасаду є актуальним варіантом за необхідності приховати дефекти будівництва, оновити зовнішній вигляд або зробити будівлю привабливою.