Група «Корупція» у неділю у Вінниці: червоний оксамит і люстра будуть прямо на сцені!

177 Новости Винницы

Суперхіт «Красный бархат», «Облака», багато нових пісень та грандіозна атмосфера чекають вінничан у неділю, 20 червня, о 20:00 на вибуховому концерті Міши Крупіна і групи «Корупція» у PIROGOV SKY – просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова.

Музиканти «Корупції» гарантують: такого Вінниця ще не бачила!

Буде стильно: червоний оксамит і люстра прямо на сцені!

Драйвово і з шаленою кількістю сюрпризів: адже музиканти «Корупції» майстерно жонглюють жанрами — від блюзу і джазу до неошансону і одеського фольклору!

Іронічно і щиро: адже кожна пісня Міши Крупіна — «про життя», і схожа на нескінченну й щиру розмову з випадковим попутником у купе, який трапляється раз у житті, і то якщо пощастить.

Тож скоріше купуйте квитки (від 200 гривень) всього у один клік ТУТ.

Всю країну група «Корупція» скорила, коли два роки тому випустила пісню і кліп «Красный бархат», який і зараз продовжує бити рекорди переглядів на YouTube.

Щоб порадувати шанувальників, які вже давно з нетерпінням чекали живих концертів у своїх містах, група у травні вирушила у великий всеукраїнський тур, що охоплює 25 міст України і, звісно, Вінницю.

— У неділю у Вінниці буде дуже багато сюрпризів і дивовижна атмосфера, яку ви не забудете! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Концерт групи «Корупція» — саме той особливий випадок, коли бути пособником «корупціонера» зовсім не соромно, а дуже приємно!

Лідер групи «Корупція» Міша Крупін – справжній артист-харизма! Самобутній виконавець і майстерний жонглер жанрами.

Кожна його пісня — щира історія, приправлена одеським фольклором і джазовими стандартами.

Тому виступ артиста схожий на задушевну розмову з хорошим попутником. Додайте сюди ще прекрасне володіння тілом, голосом і глядацькою увагою.

Збирайте друзів та приходьте за незабутніми враженнями на концерт Міши Крупіна і групи «Корупція» 20 червня у PIROGOV SKY.

Зверніть увагу: початок концерту о 20:00, але для відпочинку територія PIROGOV SKY буде відкрита вже о 18:00.

Так що перед концертом у вас буде багато часу для релаксу, спілкування і прогулянок прекрасним музеєм-садибою Пирогова.

У день концерту на території PIROGOV SKY вас чекають цікаві фотозони і стильна лаунж-зона, де є крісла-мішки, гамаки, пуфи – все для комфорту.

А в зоні фудкорту всі бажаючі можуть поласувати найсмачнішою кавою, крафтовими напоями, стравами азіатської кухні, бургерами, морозивом, солодощами і багатьма іншими смачними сюрпризами від кращих ресторанів Вінниці.

А якщо буде дощ?.. Знайте: концерт скасовувати не будуть!

Адже літні дощі короткочасні, а для яскравих емоцій ніщо не повинно стати перешкодою!

Організатори закупили дощовики, які за необхідності будуть безкоштовно роздавати всім глядачам.

Так що сміливо приходьте з улюбленими половинками, родиною у повному складі й великими компаніями друзів – цікаво буде всім!

У PIROGOV SKY дійсно казково!

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

Медіа-партнер –