Де купити туристичну медичну страховку до Туреччини, Єгипту, ОАЕ, Іспанії, Польщі, Чехії, Німеччини онлайн з різних міст України?

76 Новости Винницы

Кожен з нас має можливість ділових або туристичних поїздок до Європи, США, країн Азії та СНД, незважаючи на непростий час та безліч обмежень, пов’язаних із коронавірусом. У зв’язку з цим, багато хто вирішує себе убезпечити від ймовірності заразитися ковідом, заходячи в офіс турфірм і оформляє тур страховку онлайн, не виходячи зі своєї квартири, що досить здоровим і правильним рішенням.

Ділові та туристичні страховки в Німеччину, Чехію, Польщу, Словаччину, Білорусь, РФ, Румунію, Болгарію, Чорногорію онлайн для мешканців усіх міст України

Туристична страховка до Чехії онлайнОсобливо популярним останнім часом стала покупка туристичних та робочих страховок до Німеччини, Польщі, Чехії, Єгипту, Туреччини онлайн від «Travel Insurance». Набуло воно своєї популярності завдяки зручному і дуже швидкому оформленню. Цей вид страхування не потребує витрат часу та коштів, щоб відвідати офіс страхової фірми.

Процес онлайн страхування дуже простою модель. Вона полягає у покупці страхового поліса, а також його обслуговування або консультація з незрозумілих питань за допомогою телефону чи інтернету. При цьому людина, яка бажає оформити страховку, може сама вибирати спосіб.

Великим плюсом цього виду страхування посередників. Від цього і пішла друга назва онлайн страховки пряме страхування. Тобто здійснюється безпосередньо з фірмою. Завдяки чому можна значно заощадити.

Щоб застрахувати свою подорож онлайн, необхідно зайти на сайт фірми-страховика та зробити заявку. Компанії зобов’язані гарантувати повну конфіденційність цієї інформації та використання її лише з метою створення страховки.

Існує кілька видів страховок для поїздки до Європи, Азіі, Америки:

  • туристичні;
  • медичні;
  • робітники.

Який із запропонованих видів вибрати, визначає сам клієнт.

Після того, як була заповнена заявка та анкета, одержувач зв’язується зі співробітником страхової фірми та погоджує процес та спосіб доставки.

Де купити туристичну, медичну або робочу страховку до Німеччини, Туреччини, Польщі, Чехії, США, Канади, Ізраілю, Тайланду онлайн з України?

Крім всього, покупка туристичного медичного страхування онлайн на сторінці https://travel-insurance.kiev.ua/cities-ua доступна не тільки приватним особам, а також і юридичним, тобто фірмам, компаніям, підприємствам, які планують свою відпустку або ділову подорож. Для цього також потрібно зайти на сайт страхової компанії та заповнити заявку. Але ця заявка відрізняється від тієї, що призначена приватним особам. Вона має особливу форму і має на увазі внесення певних даних.

Фізичні та юридичні особи можуть отримати туристичний страховий поліс онлайн вже за 5 хвилин після оплати страховки пластиковою карткою.