Цинізм зашкалює! Соратники Тимошенко шокували – зробили це “по-тихому”. Українці обурені – вулиця гуде!

335 Новости Винницы

Поки лідер «ВО« Батьківщина» Юлія Тимошенко з усіх телеканалів розповідає, як вона бореться з «тарифним геноцидом» і як дбає про простих людей її команда в Сумській області на антитарифній хвилі піднімає плату на проїзд в міських маршрутках. Про це повідомляють місцеві видання.

Саме з учорашнього дня Сумським міськвиконкомом на чолі з Сумським міським головою Олександром Лисенком було прийнято рішення про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті.

Поки мова йде тільки про маршрутки, проте слід очікувати, що не за горами і рішення про підвищення плати за проїзд в комунальному громадському транспорті. Тому відтепер вартість проїзду в більшості маршрутних таксі в Сумах складе 7 гривень (раніше було 5 грн). За це проголосували 13 присутніх членів виконкому, 2 утрималися.

Треба розуміти, що міський голова Олександр Лисенко і більшість членів міськвиконкому є представниками команди Юлії Тимошенко.

Є ще один цікавий момент, перевізники, вимагали підвищення вартості на проїзд, не надавши обґрунтувань, чому має відбутися зростання тарифу. Проте влада це навіть не врахувала- практично одноголосно підтримавши підвищення.

Цікаво, що самі сумчани міські маршрутки називають «відрами з гайками», адже той сервіс, який надають перевізники не витримує ніякої критики, нерідко в мережі можна зустріти фото, де на ходу від сумських маршруток відвалюються колеса, двері, відпадають бампера, а під час зливи протікає дах. У салонах брудно і некомфортно. І тепер за такий «сервіс по-сумськи» городяни платитимуть на 5, а 7 гривень.

Мабуть, саме так мер Лисенко «подякував» сумчанам за «правильний» вибір 25 жовтня, коли переобрався на другий термін.