Ціна на газ для побутових споживачів «Вінницягаз Збут» у травні скаладатиме 7,99 грн за кубометр

31 Новости Винницы

ТОВ «Вінницягаз Збут» повідомляє ціну на природний газ для населення на травень 2021 року. Вартість блакитного палива буде 7,99 грн за кубометр. Це більше, ніж у попередні місяці.

Про це повідомляє пресслужба ТОВ ТОВ «Вінницягаз Збут».

У компанії повідомили про переваги цього тарифу:

  • Ціна газу упродовж року може змінитися лише у бік зменшення.
  • Не потрібно збирати документи і підписувати новий договір.
  • Передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.

Введення річного тарифу було ініційоване Урядом та національним регулятором. Для споживачів воно має бути страховкою від цінових коливань та гарантією стабільної ціни впродовж року.

Вартість газу для споживачів, які оберуть тариф «Твій газ Місячний» , з 1 травня поточного року буде становити також 7,99 грн за кубометр. В енергоодиницях ціна газу становить 0,7559 грн за кВт*год.

Ціна газу в межах тарифу «Твій газ Місячний» буде визначатися поточною ситуацією на ринку, відтак оголошувати вартість газу ТОВ «Вінницягаз Збут» буде щомісяця за 5 днів до початку наступного терміну постачання.

Переваги даного тарифу :

  • Ціна на газ залежить від ситуації на ринку і встановлюється щомісяця.
  • Є можливість зекономити, якщо газ подешевшає.
  • Передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.

Для переходу на споживання палива за тарифом «Твій газ Місячний» потрібно подати постачальнику нову Заяву-приєднання. Це можна зробити у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua і відділеннях компанії або через Особистий кабінет 104.ua, вебсайт ТОВ «Вінницягаз Збут» чи контакт-центр.