Чому варто користуватися послугами абонентського юридичного обслуговування?

869 Новости Винницы

абонентське юридичне обслуговування

У різних напрямах підприємницької діяльності можна використовувати юридичне абонентське обслуговування. Подібна послуга використовує як основу принцип аутсорсингу і виступає як досить ефективний інструмент, здатний забезпечити захист законних інтересів та звести до мінімуму фінансові та будь-які інші ризики, нерозривно пов’язані з веденням підприємницької діяльності.

Подібне рішення давно практикується в усьому світі та передбачає застосування різних способів організації бізнесу з метою підвищення ефективності функціонування конкретного підприємства. Останнє у даному випадку намагається концентрувати наявні ресурси в розвитку вузькопрофільних напрямів діяльності. Ті ж, що є непрофільними, просто передаються на управління зовнішнім організаціям, співробітники яких мають усі необхідні знання, досвід та потрібні трудові ресурси для ведення супроводу та представництва в суді.

Кому підходить такий варіант співпраці?

Правовий аутсорсинг останнім часом став поширеним досить широко завдяки тому, що багато підприємців зрозуміли всі плюси перед іншими формами правового забезпечення малого та середнього бізнесу.

Абонентське юридичне обслуговування, описане докладніше у публікації адвоката Альва Прайвесі, на даний момент вважається оптимальним рішенням, завдяки якому можна отримати оперативну та професійну юридичну підтримку, а також розгорнуті консультації, не витрачаючи великих сум.

До такого способу варто вдатися:

  • суб’єктам малого підприємництва;
  • тим, хто тільки почав розвивати власний бізнес чи окремі його напрямки;
  • тим, хто має потребу на постійній основі отримувати відповіді на правові питання для того, щоб бути впевненим у тому, що прийняті рішення мають законну підставу;
  • при проведенні різних заходів, які не в змозі забезпечити у правовій площині штатний юрист.

Чому варто користуватися юридичним абонентським обслуговуванням?

Таке рішення дозволяє отримати цілий комплекс управлінських та економічних переваг, до яких належать:

  • Кваліфікована допомога найширшого профілю, що забезпечується завдяки тому, що кваліфікація цілого колективу фахівців завжди вища за кваліфікацію одного конкретного штатного юриста. Укладаючи договір на юридичне абонентське обслуговування, компанія отримує у своє розпорядження кілька фахівців, які знаються на різних напрямках права, у тому числі адвокатів, здатних виступити як представники в ході ведення судових справ і суперечок та збирати відповідні документи.
  • Зниження витрат, які пов’язані з виробничою діяльністю. Як правило, розцінки на абонентське обслуговування нижчі, ніж витрачає фірма на оплату праці, податків та організацію робочого місця штатного юриста.
  • Економія фонду заробітної плати. Мається на увазі, що витрати на оплату послуг окремої правової компанії не знижують резерву фонду оплати праці організації, а податкові відрахування в цьому випадку розподіляються як витрати, спрямовані на виробничу діяльність.
  • Оперативність доступу до адвокатської допомоги. Той, хто використовує правове обслуговування у такому форматі, може отримати кваліфіковану юридичну допомогу у будь-який час, у тому числі у святкові та вихідні дні доступними способами зв’язку. В результаті суттєво знижується ризик зіткнутися з людським фактором у питаннях права завдяки тому, що абонентське обслуговування ведеться силами незалежних фахівців, які ніяк не пов’язані з колективом. Замовник послуги в результаті отримує максимально об’єктивну і достовірну інформацію з усіх питань, що його цікавлять. Адвокатська компанія, у свою чергу, гарантує виняткову якість послуг та несе повну відповідальність за професійну діяльність.

Джерело: Адвокатське об’єднання Альва Прайвесі.