АВТО МОТО ДРАГ У Вінниці 13 травня

261 Новости Винницы

Найкраще місто України відкриває сезон авто мото спорту!

З радістю повідомляємо вінничан та гостей міста, що 13 травня на вже знайомому всім аеродромі під Калинівкою пройде Гран-прі Вінниці з авто та мото дрегрейсингу! Захід відбудеться за підтримки Вінницької міської ради та міського голови Сергія Моргунова.

В національному змаганні з автомобільного дрегрейсингу приймуть участь пілоти з усієї України. Потужні дрегстери від 1000 до 1500 кінських сил прокинулись після зимового сну та готові показати глядачам всю накопичену потужність. Багато підготовлених машин зоновленими двигунами, вражаючих надвеликою потужністю, приїдуть на перші тести та змагання у Вінницю. Імениті пілоти, майстри спорту та Чемпіони України з’їдуться на перегони до нашого міста. Їх знову очікує боротьба із часом, нервами, зчепленням з покриттям аеродрому та адреналіном. Як завжди, глядачі побачать не просто машини, а дійсно потужних монстрів дрегрейсингу, що спеціально будуються для досягнення швидкості до 300 кілометрів на годину.

Цього ж дня вперше у Вінниці, вперше в Україні відбудеться історична подія: перший Чемпіонат України з мото драгрейсингу. Організатори — Вінницька федерація драгрейсингу та дріфту (VFDD) — вже отримали понад 25 заявок на участь у змаганні. На Чемпіонат планують приїхати мото дрегрейсери з Одеси, Києва, Умані та, звичайно ж, Вінниці.

Нагадаємо, що в 2012 році у Вінниці VFDD провела перші офіційні змагання з мото дрегрейсингу за Кубок федерації мотоциклетного спорту України. Того року переможцем в абсолютному заліку став вінничанин Руслан Шевчук, який назавжди вписав своє імя до алеї слави спортсменів. Вінничани більше знають Руслана як автоспортсмена, який приймає участь у Чемпіонаті України з дріфтингу, а також є Чемпіоном Вінницької області з авто дрегрейсингу. Тобто Руслан виступає одночасно в декількох дисциплінах: авто та мото дрегрейсингу, а також у дріфтингу. Цього року вінничанин із задоволенням продемонструє вболівальникам усі свої вміння, тож окрім крутих заїздів у основних для даних змагань дисциплінах, на нас очікує неймовірне видовищне дріфт-шоу від Руслана Шевчука з купою диму, ревом мотору та шматками паленої гуми. Ви готові?

АВТО МОТО ДРАГ У Вінниці 13 травня

Відмітимо, що багато вінничан планує приіхати на мото драг та показати майстерність старту на телеметрії . Сюрпризом для глядачів стане мото драгстер Олексія Черепа з Одеси, який ще в минулому році приїздив до Вінниці на змагання.

АВТО МОТО ДРАГ У Вінниці 13 травня

Окрім безпосередньо самих перегонів, на вболівальників чекає повноцінна інфраструктура з виїздною торгівлею.

Тож не пропустіть — дві найпотужніші авто мото спортивні події в один день! 13 травня найкращі авто та мото дрегстери чекають на своїх глядачів.

Вхід: 150грн. (діти до 10 років безкоштовно)

Більше інформації у соцмережах:

https://vk.com/event118933901

https://vk.com/club51230384

https://vk.com/udrc_com_ua

Фото: https://vk.com/album-49979745_171672417

https://vk.com/album-10461714_158783248

https://vk.com/album-10461714_158197632