Аваков не стримався –Щойно ш0кував словами. Оголосив нещадну війну – місто на ногах!

41 Новости Винницы

У Харківській області Арсен Аваков провів координаційну нараду із силовиками. Разом вони визначили стратегічні завдання на 2021 рік. Одне з них передбачає програму боротьби з вуличною наркоманією.

Міністр внутрішніх справ закликав усі силові структури сприяти розв’язанню цієї проблеми. Про це Аваков написав у своєму телеграм-каналі.

Я хочу, щоб в Харківській області була оголошена тотальна війна вуличної наркоманії. Я закликаю всі силові структури, від дільничних поліцейських і кіберполіції до прокуратури і прикордонників, почати нещадну війну в усіх напрямках поширення цієї зарази, – сказав міністр.

Виконувач обов’язків міського голови Харкова Ігор Терехов зазначив, що проблема вуличної наркоманії та поширення наркотиків і психотропних препаратів в навчальних закладах очолює рейтинг проблем у місті. Це вияснили у результаті опитування населення.

У Харківській ОДА планують розробити обласну програму по боротьбі з вуличною наркоманією. Вона дасть можливість скоординувати зусилля на всіх рівнях державного управління.