Архітектурне бюро технічних ідей

Архітектурне бюро технічних ідей

76 Новости Винницы

БТІ — компанія, яка присутня в кожному місті. Установа конкурує з приватними компаніями, які пропонують населенню послуги технічного виду. Всі бажаючі можуть звернутися для їх отримання.

Архітектурне бюро технічних ідей

Особливості роботи

БТІ — державна установа, яка здійснює технічний облік нерухомих будівель. У цій компанії виконується обмін інформацією між компаніями, які проводять інвентаризацію об’єктів, включаючи ділянки і споруд.

Діяльність компанія затверджена законодавством. Бюро має важливе значення під час перепланування житла. Якщо зміни виконати без дозволу БТІ, то це буде незаконним. При руйнуванні несучої стіни наслідки бувають негативними.

Деякі сфери діяльності регулюється самою компанією. Бюро може саме встановлювати розцінки на свої послуги, включаючи надання довідок.

Основні функції

Головним завданням вважається обстеження технічного стану житлових і нежитлових будівель. Інвентаризація виконується в 3 ситуаціях:

  • при введенні в експлуатацію;
  • узаконення змін;
  • під час знесення або реконструкції споруди.

Коли була виконана величезна БТІ, створюється технічний паспорт на об’єкт, в якому є відомості про первинну оцінку, адресу, знос. Ще складається додаток.

БТІ стежить за станом об’єктів, виконує інвентаризацію приміщень і переоцінку. Ще організація видає громадянам потрібну інформацію. Все це створює реєстр нерухомості.

Надані послуги

Організація видає довідки та технічні паспорти, надає послуги з обстеження нерухомості. Компанія оцінює стан, визначає ціну об’єкта. Ще вона ставить на облік нерухомість капітального будівництва, надає технічні висновки, здійснює архівування інформації.

Громадяни мають право отримати відомості про нерухомість — адресний план, кадастровий і технічний паспорт, план ділянки. За додаткові кошти послуги здійснюють в терміновому порядку.

Бюро надає довідки та виписки, де присутня інформація про об’єкт. Вони видаються за заявою. Заявки подаються в самій організації чи через сайт.

Робота БТІ вважається актуальною. Кожен власник нерухомості може скористатися послугами даної організації. Завдяки використанню сайту компанії помітно спрощується процес отримання потрібних документів.