Англійська онлайн — це реально

58 Новости Винницы

Далеко не секрет, що англійською мовою володіють уже 2 мільярди людей у ​​всьому світі. Вже неможливо уявити галузі науки, навчання, роботи, відпочинку, ЗМІ без використання цієї мови. Особливо підвищився попит вивчення іноземної мови за умов пандемії. І допомогти людям з їхнім бажанням допомагають онлайн-школи, курси, а також програми у телефоні. Онлайн-школа англійської iknoweng.com

Чим викликана така популярність інтернет навчання?

По-перше, це можливість навчання незалежно від свого розташування. Для цього Вам знадобиться пристрій, з якого хочете підключитися, навушники та підключення до інтернету. По-друге, ви можете контролювати темпи свого розвитку. Займаючись у колективі, ви або не встигаєте за групою, або випереджаєте її, обмежуючи себе в отриманні знань. По-третє, для того, щоб успішно підтягнути свої знання в якійсь галузі, комп’ютер допоможе підібрати правильну програму навчання. Або це програма з вивчення лексики, граматики, або ж для практикування писемного чи усного мовлення. Не варто забувати, що практично всі онлайн-школи проводять ретельний відбір та перевірку для майбутніх викладачів. Проходять лише викладачі з вищою освітою та рівнем знання мови С1.

Не менш важлива річ – це те, що заняття online коштують дешевше. Займаючись онлайн, вашому викладачеві так само, як і вам, не потрібно їхати нікуди або шукати спеціальне приміщення для проведення уроків. Тому вартість таких занять є нижчою, ніж у живого навчання. При цьому ефективність не поступається «живим» школам, оскільки коммунікація викладача з учнем фактично така сама.

Давайте ознайомимося з перевагами Online-школи англійської мови IKnow, де працюють близько 300 викладачів із 30 різних країн:

  • Ви можете оцінити нашу школу, відвідавши безкоштовне перше заняття.
  • Можливість вибору зручного графіка;
  • Індивідуальні заняття з викладачем, а також можливість його вибору під ваші інтереси та навички;
  • Виконувати домашні завдання та навчатися можна інтерактивно, але не виходячи з кімнати;
  • Зароблені на заняттях бали та очки за успіхи можна обмінювати на реальні призи;
  • Сертифікат iKnow після закінчення навчання.

Інтернет є справжнім порятунком для саморозвитку. Все, що вам потрібно для цього, це вийти в Інтернет! А в епоху пандемій, «червоних зон» та інших обмежень, які ще невідомо, коли закінчаться, онлайн-навчання стало ще більш затребуваним. І стабільним, адже його не зачеплять обмеження.