​В пресслужбі «Вінницяобленерго» оприлюднили заяву щодо підозри працівника в отриманні неправомірної вигоди та сподіваються на об’єктивне розслідування

14 Новости Винницы

У компанії АТ «Вінницяобленерго» прокоментували ситуацію із затриманням керівника одного з районних підрозділів за підозрою в отриманні неправомірної вигоди. Підозрюваних відсторонили від посади.

«Ми рішуче засуджуємо прояви корупції на будь-якому рівні. І вдячні правоохоронним органам за постійну увагу до цих фактів. Ми пишаємося тим, що у нас ніколи не було виявлено жодного факту корупції. І тому у нас виникає чимало питань саме до цієї справи.

Нагадуємо, що в нашій структурі всі платні послуги діють за принципом «єдиного вікна». Це унеможливлює прямий контакт «клієнт-службовець» і, відповідно, зводить нанівець корупціогенні фактори. Іншими словами, клієнт отримує у «єдиному вікні» рахунок та сплачує його у банківській установі.

Тарифи на підключення до електричних мереж встановлені відповідно до Методики затвердженої НКРЕКП — жодна службова особа не може їх змінити. Тому той факт, що споживач для вирішення типового питання пішов не до Сервісного центру, а в кабінет керівника районної структури, викликає, принаймні, здивування.

Усі керівники наших структурних підрозділів були призначені на посади за результатом проходження конкурсу і усвідомлюють відповідальність, яка на них лежить. На час слідства всі підозрювані особи відсторонені від своїх посад», — зазначено в повідомленні пресслужби.

В енергопостачальній компанії сподіваються на об’єктивне розслідування справи.

«АТ «Вінницяобленерго» зацікавлене у встановленні істини та налаштоване максимально сприяти ходу розслідування. Натомість сподіваємося на максимальну об’єктивність всіх сторін»,- зазначено в повідомленні.